Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل این بانک از حل مشکل پرداخت ارز به زائران خبر داد و گفت که با افزایش تعداد باجه‌های مرزی و ارسال نیرو از ایران و برخی اقدامات از جمله عدم نیاز به اینترنت در روند پرداخت ارز دیگر از صف‌های طولانی برای دریافت ارز خبری نیست و روند این پرداخت روان شده است.

به رغم این که مدیرعامل بانک ملی ایران از حل مشکل پرداخت ارز به زائران اربعین خبر داده، در حال حاضر هر دینار عراق در بازار آزاد به نرخ ۱۲۵ ریال معامله می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 از ابتدای هفته جاری با اعلام بانک مرکزی قرار شد که زائران اربعین بتوانند از طریق بانک ملی مبلغ ۱۰۰ هزار دینار عراق را با نرخ هر دینار ۹۶ ریال خریداری کنند و بعد از ثبت‌نام در ایران، اسکناس دینار خود را در نقاط مشخص شده در شهرهای نجف، کربلا و کاظمین و همچنین نقاط مرزی در داخل عراق تحویل بگیرند؛ اما با شروع سفر زائران و مراجعه برای تحویل ارز، مشکلاتی برای آنان ایجاد شد و خبرها از شکل‌گیری ازدحام برای دریافت ارز در نقاط مرزی حکایت داشت؛ به طوری که مردم در صف‌های طولانی قرار گرفته و پرداخت‌ها به کندی انجام شد.

مسعود خاتونی - معاون فناوری اطلاعات بانک ملی روز گذشته در این باره با ارائه توضیحاتی از طرف عراقی به دلیل انجام ندادن برخی تعهدات خود انتقاد کرد و عدم تحویل ارز از سوی عراق به ایران، برخی مشکلات زیرساختی کشور عراق از جمله قطع اینترنت و برق، جمع‌کردن تعدادی از باجه‌های پرداخت ارز و برخی کارشکنی‌ها را از دلایل اصلی ایجاد مشکل در روند پرداخت ارز به زائران خواند.

اما ساعاتی پیش، محمدرضا حسین‌زاده - مدیرعامل این بانک از حل مشکل پرداخت ارز به زائران خبر داد و گفت که با افزایش تعداد باجه‌های مرزی و ارسال نیرو از ایران و برخی اقدامات از جمله عدم نیاز به اینترنت در روند پرداخت ارز دیگر از صف‌های طولانی برای دریافت ارز خبری نیست و روند این پرداخت روان شده است.

وی این را هم گفت که از کشور عراق مجوز شش ساعت فعالیت بیشتر یعنی ۱۸ ساعت برای امروز گرفته شده تا مشکلی برای پرداخت ارز ایجاد نشود.

در همین حال در برخی اخبار هم به زائران توصیه شده که پیش از اعزام به عراق، ارز خود را در ایران تهیه کنند.

به این ترتیب مشاهدات میدانی از بازار آزاد ارز حاکی از آن است که در حال حاضر بازار خرید و فروش دینار عراق در این بازار داغ شده و صرافی‌ها و دلالان هر دینار عراق را به قیمت ۱۲۵ ریال به مردم عرضه می‌کنند و عده‌ای از مردم نیز پرداخت مبلغ بیشتر برای خرید ارز موردنیاز خود را به معطل‌شدن در مرزها ترجیح می‌دهند.

به این ترتیب تفاوت میان هر ۱۰۰ هزار دینار عراق در قیمت فروش بازار آزاد با نرخ اعلام‌شده توسط بانک ملی رقمی برابر با ۲۹۰ هزار تومان است.

جالب‌تر آن‌که برخی شنیده‌ها حکایت از آن دارد که قیمت ۱۱۵ تا ۱۲۵ ریال برای هر دینار در مرزها نیز برای فروش دینار گفته می‌شود و در واقع بازار آزاد معاملات دینار عراق به مرزها نیز رسیده است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، با نزدیک شدن به فصل جابجایی‌ها در بازار مسکن،‌ بهترین مسیر برای مستأجران جهت در امان ماندن از تاثیر تورم بر بخش مسکن افزایش پول پیش یا همان رهن است. البته در صورتی‌که موجر موافق این کار باشد.

در زمان حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهرها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستاها ۴۰ میلیون تومان است. نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

خبر خوب برای مستاجران | تورم بازار اجاره مهار می شود؟

از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوارهای مشمول پرداخت می‌شود.

مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانواده‌هایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند. بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

به گزارش تسنیم، طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.

سیداحمد خادمیان در این‌باره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند. از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند و بانک‌ها با ۴۴۵هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

کد خبر 850301 برچسب‌ها وام وديعه مسكن خبر مهم بانک مرکزی مسکن اجاره تهران

دیگر خبرها

  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج